Någonting som är väldigt aktuellt men som jag inte skrivit ett jota om

          Liten rapport från Oscarsgalan                                                        

                                                     image107

Cameron Diaz lyckas ständigt sätta "röda mattan-outfits". Minns fortfarande den där lilla Chanel-blåsan med fickor hon bar på premiären av antingen Shrek 2 eller 3 förmodligen 2. Hon är klockren på röda mattan! :)

Hiss eller Diss?
                                                                  image109

Calista Flockharts klädval vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Gillar silhuetten som den ger men matterial och färgen på den där grejen i midjan känns hmm. Den blåafärgen däremot diggar jag och håret. Jag känner mig snäll idag så det f¨r nog bli hiss för min del. Vad tycker ni?

DSNOGL

Hej, Hej

Det har varit lite si och så med bloggningen den här veckan. Tråkigt ;/. Men jag har inte tid ;), alla prov o läxor sliter i en. Men kanske att det kommer att bli en massa bloggning i helgen vi får se vi får se.

Jag och Tyra har bestämt att imorgon ska vi ha tjejkväll, bara vi 2. Först ska vi hör och häpna ta en lång promenad i skogen. Sen klättra upp i "vårt" gamla älgpass ( sånt där torn där man skjuter älgar ifrån). Vi var alltid där och lekte när vi var mindre :). Vi ska ha matsäck o godis med oss o bara sitta och prata, mysigt värre :).

Sen kanske  vi ska gå hem till Tyra och titta på tv. Blir nog en riktig mysdag :).

Nu ska jag snart göra lasagne till mina lillasystrar som ska på gymnastik. Åtog mig att passa dom den här eftermiddagen, för att få lite cach som ska gå till klasskassan. Till Åland ska vi :), kul kul.

Ha en trevlig kväll! // Shanelle

Dagens Mys

                   

Just nu sitter jag med en kopp varm choklad och lyssnar på min gamla favorit Hey There Delilah. Mysigt värre ;).

HejSvejs

Nu har jag kommit hem från en riktig lång dag. Först skola, shopping och sen lite gym :). Älskar att vara på gymmet ;D, riktigt trevlig stämning.

Jag känner mig riktigt full av energi. Det är bra med lite lov då och då så man får chans att ladda upp. Inga prov eller nånting den här veckan så det blir en riktig mjukstart.

Måste bara ta upp ett ämne som är riktigt "hett" i min klass just nu. Det är så kalade "fyllefester". Jag personligen tycker att det är kul med fest men när folk använder alkohol som en ursäkt för att umgås då har det spårat ur. Folk i min klass som aldrig pratar i min klass kan sitta o skämma ut sig (enligt mig) med varandra på en "fyllefest". Dom beter sig helt galet och det är inte trevlig alls bara galet. Sen dagarna efter i skolan då pratar dom inte ens med varandra. Jag blir så frustrerad.

Det är tex några tjejer som aldrig vågar säga nånting till en kille i klassen. Men på festerna blir dom helt galna. Man blir typ rädd för dom ;).

Jag är också lite blyg men inte inför klassen. Kan stå och prata med alla o allting liksom ;D. Då när jag gör det utan att vara påverkad av ågon alkohol eller dylikt. Då kan dessa tjejer bli sura på mig för att "deras" killar som dom verkar tro att dom äger pratar tillbaks med mig.
 
Så dom verkar mena att jag inte får prata med någon utan att vara påverkad. Det är så patetiskt enligt mig. Tror jag ska bli anti-alkohol eller något. ;).

Självklart kan jag förstå att det är bra för dessa tjejer att bli lite mer utåtriktade. Men dem dricker inte lite om man säger så. Dem måste lära sig att man kan umgås utan alkohol.

Jaja, det var allt för mig.

Ha en trevlig kväll, Shanelle


Nej..?!

Någon mer än jag som såg Melodifestivalen igår och blev allt annat än glatt överraskade när Frida tog sig till final i globen?
Patrick Isaksson borde ha gått vidare:P. Tyckte att Fridas låt  var barnslig och dålig, inte bra på en fläck! Nej, jag måste säga att jag surade igår kväll när inte Patrick tog sig vidare.. Blää va dåligt! :O


                                                              

                                                                       Nej, bort med människan! xD

Aja.. Man kan inte alltid få som man vill, lycka till iaf.

Jahapp, då börjar skolan imorgon igen då.. Suuck.. Jag orkar inte! ;D Men det blir ju förstås kul att återse vänner! :)

Ha det bra allihopa, och njut av sista dagen på sportlovet, eller ja, vissa börjar ju sitt lov NU, men iaf xD

Kramar,
Shanelle

Dagens



Herregud, vad skulle jag göra utan läppbalsam? :) Mina läppar blir ofta jättetorra, då är det jätteskönt att veta att jag har läppbalsam i väskan. ;D

The Body Shop... återigen ;P. Lip Butter, finns i samma dofter som Body Butter! :D hihi det är så praktiskt så, och ack så väldoftande.. :D Nån som håller med? :)



                                                                              
 Hihi, jättebra! :D Det här inlägget hamnar ju förstås under Dagens för att det är min dags räddning! ;D

Ha det så bra, och just det, glöm inte att det finns JÄTTEmånga olika på Body Shop, kolla in det. Ni vet det kanske redan, men en favorit blir inte gammal? ;)

Kramar,
Shanelle

Body Butter

 Oj,oj,oj... The Body Shop har såå himla mkt som jag vill ha.. :D Jag kollade in lite snabbt där igår, fastnade helt för Body Butter med olivdoft... mmm, underbart! ;D Mango var inte så dålig den heller, måste bara bestämma mig för vilken jag helst vill ha, eller göra som jag brukar; Köpa båda ;)

                                                            

                                            

Vilken tycker NI att jag ska välja, nån som har testat dom längre och mer än i butiken? :) Jag blir jätteglad om ni vill tipsa mig, hinner ju för guds skull knappt shoppa sj ;D. Nejdå, men, blir som sagt SUPER-glad om ni vill hjälpa mig! :)

Kramar,
Shanelle

080223

Hej, hej allihopa! :)

Känns lite trist att det är sista helgen nu innen skolan börjar igen, det har ju varit så skönt här på lovet! :) Hur har ni haft det? ;)

Ikväll är det melodifestivalen, ska bli intressant att se vad som sker ikväll. :)
Solen skiner gott folk! :D Iaf här. :) Ska ta på mig en klänning och bara njuta av den lilla summan sol vi får. ;) Man kan ju låtsas att det är högsommar, eller hur? :) Indiska har blivit en liten favorit, spana in hemsidan http://www.indiska.com/ dom har mkt fint! :D

                                                            Jeepers Peepers Oversized Sunglasses

Dom här snygga glasögonen är från http://www.asos.com/ värt att kolla in ( Ja jag vet att jag tipsat om den sidan innan! ;D)

                             

Här är en av tunikorna som jag köpte på Indiska, gillar det broderade mönstret skarpt! :D Sommrigt och fräscht haha ;P

Aja nu får ni ha det så bra, kommer med fler inlägg snart. ;D

Kramar,
Shanelle

Fredag!

Sköönt med fredag, godisdag! :D Var och shoppade idag , det blev ett par tunikor. En från Indiska och en från Joy! :) Helt nöjd med dagen alltså! Nu ska jag bara ta det lungt, ladda inför melodifestivalen och äta godis! ;)

Är det nått bra på TV ikväll? Hmm.. jag vill titta på Gossip Girl, har fastnat helt för den serien, den är helt i min smak. :) Min vän Tyra har ju läst alla GossipGirl-böckerna, så hon vet ju lite mer.. Hon säger att det kommer att bli fler intriger, vem gissade inte det? :)

Nej, nu måste jag gå, men ni får ha det bra allihopa! :)

Kramar,
Shanelle


Hej hej

Hej allihopa! Ni missade väl inte Grey's Anatomy igår? Callie verkar inte klara av sitt jobb så bra, enligt mig. Fast iofs, jag skulle nog inte klara av att göra det bättre. :)

Satt och läste lite här på morgonen, fick reda på att Jessica Alba väntar tvillingar! ;D WoW, det har blivit en riktig baby-boom i Hollywood. Det började med Julia Roberts och Marcia Cross, och nu verkar det som om Jennifer Lopez Angelina Jolie och Jessica Alba också ska få uppleva dubbel barnlycka! ;D Jag tycker att det är så sött ;)

 Hinner inte skriva mer för nu, ska hjälpa mamma att städa, suuck, men det måste göras ;).

Ha det bra!

Kramar,
Shanelle

Knaskompisar ;)

Haha tänkte bara berätta för er vilka knäppa kompisar jag har ;). I förrgår satt jag och mina vänner och pratade på Skype, ett chattforum som man kan ringa varandra på, alltså man pratar i sin mic från sin dator ;P för er som inte vet. ;P Nåja, väl som vi sitter där och pratar får jag ett SMS. Hm? tänkte jag och kollade efter. Det var från ett nummer jag inte kände igen, det stog "I see you".
Jaha? tänkte jag och berättade för mina vänner om det. Dom började också undra vad det var, men vi kom fram till att det bara var nån som skojjade. men sen kom det fler sms som sa detaljer om vad jag gjorde precis då. Till exempel: "Take your feets off the desk".. precis när jag hade fötterna på bordet. ;P
Då blev jag lite arg och fräste i micen; Ok killar, vem av er tipsar den här personen?
Neeheedå.. det var ingen av dom.  Jag trodde inte helt på dom, men när det här sms:et kom :

" Knock knock, dare to open?"
Blev jag lite fundersam. precis när jag läst färdigt  knackar det på dörren! ;O

Jag trtodde fortfarande att det var nån av mina kompisar som var där, så jag sprang o öppnade. Jag kollar ut, och vad får jag se? Joo, nån hade smällt upp ett kors i min gräsmatta xD! Jag var ensam hemma vid det här tillfället, så jag låste dörren. Kompis eller inte, nån iakttog varje steg jag tog.. ;P

Massor av sms och en dag senare listar jag ut vilka dom skyldiga är: Arvid och Danny. ;)

Ha-ha, va kul att skrämmas killar ;D Faktum kvarstår, dom låg i ett buskage utanför mitt hus i smällkalla natten, bara för att jäklas lite! ;D Aja kul var det iaf. xD

Förlåt om ni inte fattar ettt dugg av sammanhanget i den här texten, jag är nog inte så bra på att berätta, om ni inte förstod, förlåt ;P =)

Ha det bra allihopa!
Kramar,
Shanelle


Sthlm idag :)

Hej, hej. Var i Stockholm idag med mamma, vi hade supertrevligt och shoppade jättemkt! :D. Jag köpte en tunika på Indiska 4 toppar på Zara och 2 par jeans på Gina Tricot. :D Jag är helt nöjd. oj just det! jag köpte Body butter också, från The BodyShop. :) Lukt av kokos, mm, jag älskar kokos! :D Sitter just nu och smaskar på lite godis som jag köpte på tåget, Malaco Truly, jag kan starkt rekommendera det, man känner verkligen att det inte är fejkad smak i dom! :D

Yes! I kväll är det Grey's Anatomy :).Det är så spännande, vad ska nu hända när George ska bryta upp med Callie? personligen så gillar jag inte Callie, men lite synd blir det ju om henne.. ;S
 

Trött i fötterna och helt nöjd bjuder jag er en trevlig kväll! :)

Kramar
Shanelle

Gott gott :)

Vill ni ha ett ruggigt bra tips på nått gott? Det här låter som värsta tjockistpiset, jag vet, men sååå gott alltså! ;D
Ta Grekisk Delikatessyoghurt med vanilj, det är asgott, ringla sen över sirap. ;) japp ni läste rätt, sirap! ;D
Sen är det bara att äta, det är så ruskigt gott! ;D

Nåja, sitter här och tänker lite, är alldeles ensam hemma så det ska bli skönt när mamma kommer hem så jag får lite sällskap. :) Ikväll är det ju GossipGirl och House! :D Det är så grymt skönt med lov, tkr ni inte? :D Bra TV, o sen ska jag till Sthlm imorgon, så det blir väl en hel del shopping! ;D







                                                 
                                                                                            Dr. House

                                       
                                                                                             Gossip Girl


Kramar // Shanelle

Spännande


                         Vi får se vad han hittar på ikväll... :)

Halka i fettet

Hallå Hallå

Idag har jag varit på stan med mina kära vänner Tyra, Arvid och Markus. Först åkte jag och Tyra in för att shoppa men det blev inte så mycket med det, fönstershopping blev det ;). Sen kom Arvid och Markus för vi skulle bowla :).

Inne på bowlingen hände dock en grymt pinsam sak ;). Jag halkade i det där jäkla fettet dom har på banorna, ahh ;). Aja, jag roade mina vänner i alla fall xD. Fast jag kom 2:a av oss fyra, inte dåligt ;D. Sen gick vi o köpte naturgodis och satt o luffa på en bänk vid ån. Väldigt mysigt ;).

Nu är det snart dag för melodifestivalen, Tjoho! :). Många bra artister ikväll. 

Ha en trevlig kväll! 

Shanelle 

Dagens Stora Saknad

                  image106

Tänk när man satt på onsdagskvällarna och glodde på OC, det var tider de ;). Ibland kan jag få som ett sting av saknad. Marissa var min favorit, ständigt undrade jag hur det skulle gå för henne ;). Efter Marissa dog allså 4 sösongen var ju inte så bra men ändå liksom. Verkligen synd att dom la ner den.

Har bara sett några Gossip Girl avsnitt än, men kanske är det lika bra som OC. Hoppas, Hoppas :). Än så länge ser det ju ut som att det kan ta OC:s plats :)

Inspiration

Tänkte bara lägga in en bild på en tjej som verkligen inspirerar mig. Jag talar om Fashiontoast!

                           image105

Kolla bara väskan, mössan, helt klockrent! :) Väskan är ju bara to die for ;).


Dagens Önskan

                         image104

Jag kollade på Vero Moda och blev riktigt förtjust i den här. Jag tycker typ om allt som är stickat och stort ;). Den här skulle passa perfekt till tajta blå jeans och mina nya bamboo örhängen, ett par höga klackar till också. Kanske ska inhandla denna under lovet, vi får se ;). 360 kronor får jag punga ut i så fall ;). Vi får se hur det blir.

Hallå Hallå

Har inte bloggat på hela veckan. Det har helt enkelt inte funnits tid, jag har haft fullt upp. Men nu är 2 prov och 2 inlämmningar avklarade, sköönt. Nu ikväll ska jag bara slappa o äta godis ;D.

Igår var det alla hjärtans dag, mysigt värre. Efter skolan gick jag och världes goaste kille på cafe och hade trevligt :D. Alla hjärtans dag är min nya favoritdag på året ;). 

Men nu under lovet kanske bloggingen ska komma igång igen, vi får se. Tänkte slänga in några inlägg under kvällen i alla fall :). Har inte lagt in någon "Dagens Outfit" på evigheter heller. Men det kommer nog att dröja, kamerakrångel suck. 

Ha en riktigt bra kväll nu :)

Shanelle

Söndag

Hej, Hej!


Jag har inte hunnit blogga på hela dagen tyvärr, har pluggat och tittat på film. Medans jag pluggade drog jag säkert i mig en 4 koppar kaffe ;). Tack gud för kaffe latte! ;D. Den här förkylningen jag dratts med ett tag börjar släppa, skönt.

Ikväll ska jag titta på ännu mer film och bara chilla ;). Snart är helgen över :´/. Till filmen ska jag äta mitt favorit-söndags-tv-mat ;). Jorgubbar med yoghurt och mandelflan. Mumsmums, rekommenderar starkt!. Det har blivit min lilla söndagstradition. ;).

Nu måste jag plugga mera ; /.

Ha en skön söndagskväll, njut gott folk njut.

Kramar, Shanelle


Dagens Dröm

Hej, Hej ;)

Just nu sitter jag och dregglar över den här lilla shortsdressen från asos:

image101image102

Har alltid gillar såna här "shortsdressar" sedan jag såg Nicole Richie i sin.

                                                           image103

Snyggt, snyggt :D


Ole Lynggaard




Jag frågade mamma om jag fick kolla på och prova hennes smycken igår, kan inte låta bli att undra hur man kan få fram en sån här fin design! :)  Det är ringar från den danska Ole Lynggaard. :)


               



                       

Japp visst har min mamma fina smycken? :D Nej, nu ska jag inte sitta här och pladdra, måste plugga också... ;(
Nåja, ha det bra tills vi hörs igen! ;D

Kramar // Shanelle :)

Lollipop

                                               image100
                                                                              Väldigt vacker är hon..

Dagens Wow

                      image99

Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale syns ständigt i outfits som inspirerar mig. Trendigt, lite lagom slappt och colla detaljer. På den här bilden är vanessas outfit sådär, men Ashleys är klockren. Så enkel men ändå så snygg. Skorna o väskan är ju bara; Ge mig ;). Vanessas väska var också underbar :).

MVSOHJ

Godmorgon :)

Jag har varit i full gng sen några timmar tillbaka. Håller på med ett stort brödbak, olivbröd och plattbröd. Olivbrödet är klart och plattbrödet är i ugnen. Älskar att baka ;D. Funderar på om jag ska göra några muffins till min fyrbenta bästis också, lilla plutten älskar sina hundmuffins ;). 

Här har ni receptet på plattbröd jag använde mig av :) 

image98 


Yoghurt och oregano ger det ojästa plattbrödet en härlig smak.


Ingredienser

8 st

5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
2 tsk oregano
3/4 tsk salt
75 g smör
3 dl mild yoghurt


Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Blanda mjöl, bakpulver, oregano och salt. Finfördela smöret i blandningen och rör ner yoghurt. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i 8 delar. Platta ut dem med mjölad hand till tunna, ovala kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Låt bröden svalna inlindade i bakduk. Tips! Vill du göra det ännu enklare, använd sconesmix och baka ut på samma sätt.

Ska snart provsmaka, hoppas det är gott ;).

På helgens schema står det rå-plugg ; /.  Prov på tisdag kommande vecka, urk. Men det kommer nog att gå finfint ;). 

Ha en riktigt bra lördag nu allihopa! :)

Kramar, Shanelle  


Dagens Bild

                                              image97

Måste bara visa den här ganska gamla men underbart fina bild på M-k och Ashley. För mig var det här en av dom första bilderna jag kunde se hur olika dom är. Man ser att dom har två helt olika utseenden på ett annat sätt än vad man gjorde tidigare. Man har ju kunnat skilja dom på hårfärger klädstil men på den här bilden från Feb - 07 kan man verkligen se skillnad i ansiktet också ;).

Fula kläder hade dom inte heller ;). Ge mig stora ringar nuuu ;D. Tänk er o sitta Front row med M-ks väska, Ashleys pälsväst ( är emot äkta päls egentligen) och 2 megastora ringar på fingrarna. Underbart, enligt mig. Ashleys hår fast i en mörkare variant skulle inte vara helt fel det heller ;D

Kort o gott, jag skulle inte tacka nej till att få vara Ashley eller M-k för en dag ;).

Lipgloss

Det här läppglanset är verkligen jättebra :). Det är Maybelline New York's Shine Seduction. Mycket bra enligt mig. :)



                                               

Kramar // Shanelle :)

Fredag :)

Visst är det skönt att det äntligen är helg? Efter den här häktiska veckan med  NP förstår jag alla niondeklassare därute som känner sig utbrända. ;) Jag är iaf en av dom.  Hoppas att nästa vecka blir en slöarvecka. ;D

Den här helgen ska jag inte göra ett shit ;P, bara slöa, men inte att förglömma! Melodifestivalen! ;D
Wuhu! Ni får ha det bäst allihopa. :D


                                                            
 


Mkt sånt här måste det bli! :D


Kramar // Shanelle  ;D           

Choklad

Nej nu tror jag att jag förtjänar lite varm choklad för att lindra min onda hals :). Wuhu, det blir knappast bättre än med en varm choklad när man är lite frusen. Så gott, så gott... ;)




                                                            


Marsmallows i chokladen är att varmt rekommendera! På toppen av grädden alltså ;).
Mmmm...

Kramar // Shanelle :)

Georg Jensen

Ojojojoj... Nu har jag verkligen skrivit mkt om fina klockor och smycken, jag är ett riktigt smyckefreak ;D. Nåja, här kommer iaf änn ett inlägg om smycken :P



                                

Hätig design på den här klockan från Georg Jensen, dyr dyr. 229 900 :- går kalaset för, men erkänn designen är underbar? :)

Känner mig lite snobbig efter alla dessa inlägg om dyra klockor och smycken, jag ber er att förlåta mig. Men jag kan inte motstå att jag fullkomligen drunknar i skönheter med karat! ;D

Kramar // Shanelle ;)

Den eviga skönheten?


Alla pratar om antirynkkrämer som dom tycker fungerar så bra, finns det verkligen någon kräm som kan ge oss den eviga skönheten och lystern i huden vi vill ha? ;D
Den här krämen har man hört ska vara någon alldeles extra, nya Murad Intensive Wrinkle Reducer, som enligt beskrivningar ska ta bort rynkor och linjer på 8 veckor. Ett mästerverk tar tid, men 8 veckor? ;)

Krämen vänder sig dock mot målgruppen 30+, den vårdar på insidan och utsidan. Den finns att köpa på NK i Stockholm, och även utvalda salonger och butiker.

30 ml av denna produkt kostar 2 390 kr, oj oj. ;D

                                                          


Kramar
Shanelle ;)

Sean John Eyewear




Dom här snygga solglasögonen är väl nått va? :D Det är ett par Sean John ,snygg design. :)
Kostar 123 dollar, dyrt hm? ;D Nåja, drömma om dom kan man ju göra! Snyggt iaf. :)

Ha det bäst! // Shanelle

Piaget Diamond Fingerprint

Ojoj, har blivit flera inlägg om Piaget nu, men håll med mig om att den här endå smäller otroligt högt? :O!
Med inspiratin av någon så simpelt som ett fingeravtryck skapades den här underbara klockan.

                             Piaget - Diamond Fingerprint

Helt otroligt! ;O  Fingeravtrycket är faktiskt baserat på H.S.H Prince Albert II 's fingeravtryck!

:) Kramar // Shanelle

Piaget Diamond Watches

       Piaget Exceptional Pieces - Diamond Watches


Den här klockan är helt FANTASTISK! 260 carat, 5500 timmar för att fördigställa ljuvligheten och en utsökt design!
En Piaget som kostar 7 miljoner schweiziska francs. Visst blir man frestad? :)

Kramar // Shanelle

Jaeger Le Coultre

                                                  

Det är urverket gjorde mig nästan mer inspirerad än Big Bang från Hublot, Visst är det underbart. :)
Klockan är från märket Jaeger Le Coultre och heter Joaillerie 101 Manchette. Den är utsmycked med 576 diamanter och klockan är det minsta urverket i helt världen!
Skönheten kostar 640 000 kronor. Helt fantastiskt. :D

Kramar // Shanelle

Espresso

Alla gillar väl Espresso? ;) Jag själv är ett stort fan av kaffe i alla de slag. :) Fick dock komma hem till en god bekant till familjen, och han hade den här ljuvligheten! Impressa Z5 heter den, kommer från den schweiziska tillverkaren Jura, gör fantastiskt Espresso! ;)





                                          



Den gör som sagt en helt underbar Espresso, men leksaken är dyr!  Det rekommenderade priset är 19 495 kronor, men vill kan ha den med krom finns den för 22 995 kronor. ;D
Åk till NK Glas & Porslin om ni verkar intresserade ;).

Kramar // Shanelle ;D

Vackert för välgörenhet!

Den lilla pingvinen "My freind" som är designad av Charlotte Lyngaard är menad som en uppmaning att få oss alla att tänka på miljön! Det här är ett litet men mycket vackert steg i rätt riktning. ;) För varje sålt smycke  pengar till ett vattenprojekt i Afrika! :) Inspirerande , eller hur? Varje smycke är ett i sitt slag, mycket sött, enligt mig! ;D

                                                                      

Priset får från 960 :- i silver och upp till 15 750 :- kronor  för det stora smycket i guld. Så fint! ;D




Ha det så bra! Många kramar // Shanelle :)

Hublot's Big Bang

Wow! Den här klockan är ju helt fantastisk! :D Det är ett urverk från Hublot, med en så kallad "mystery setting". Det innebär att man inte kan se själva infattningen på de 493 ädla stenar som täcker hela klockan! ;D

                                                  


                                                 

Det här är verkligen inte någon billig leksak, skönheten är ett i sitt slag. Den kallas Big Bang, och visst smäller den högt? ;D Den tog 2000 timmar att fördigställa, och blev såld för 1 000 000 dollar! ;O

Hade man en sån.. ;)
 Ha det bra! // Shanelle

Melodifestivalen!

Det är väl ingen som har missat att det är melodifestivalen imorgon? :D Oj, vad roligt! Tyra ska komma hit, vi ska kolla tillsammans. Är ju som sagt sjuk idag, men blogga kan man ju göra iaf!
Må bästa deltagare vinna! :) Ska bli intressant att se vilka som klarar sig vidare i år. Årets nationella fest är här ;P.

 

                                                                                  

Wuhu! Bärgar mig knappt. :)

Vad tycker ni? Vilka ska vinna, vilka ska försvinna? ;).

Ha det bra! // Shanelle

Alla Hjärtans Dag

Nationella proven tar kål på mig. Idag satt vi och skrev uppsats, som bekant för många niondeklassare :P. Det gick väl bra och så, men nu har jag fått en riktig förkylning. Att vara instängd i samma rum som en massa snoriga kompisar i 3 timmar är inte bra. :P Fy vad äckligt det där lät ;D

Ska väl snart gå och lägga mig, måste bara försöka nå min vän o berätta att jag inte kommer imorgon.. tråkigt, men men..   Innan jag går vill jag dock visa er dom här:

                                                     
                                                        Large Heart Shape Hoop
Det är ju snart alla hjärtans dag, som bekant. :) Hittade dessa på www.asos.com dom har mycket inför årets mest romantiska dag. :) Och inte skulle det väl vara fel att få sådana av sin pojkvän? ;)

Ha det så bra!
Kramar,
Shanelle

Dagens Snygging

                                        image96
Jag gillar den här outfiten otroligt mycket, sådär lite lagom avslappnat. Väldigt enkelt och lätt för en vanlig shoppingdag liksom. Tunika, lång bekväm kofta, Rayban brillorna, flipflops och mängder av armband. Jag skulle gärna gå klädd såhär en vårdag på stan :). Söt är hon den där Vanessa Hudgens :).

Nostalgi

Minns den där tiden då man avgudade Spice Girls. Jag och mina kompisar gick väl i tvåan när vi lekte Spice Girls. Posh och Baby Spice var mina favoriter ;P. I leken fick jag alltid vara Baby, :). Kul hade vi i alla fall. Vi stog och mimade och sjöng till Stop right now och Wannabe ;D. Wannabe var vår favorit, haha Tyra och en tjej som hette Alice gjorde det där; Yo, i'll tell u what i want....Haha, lät väldigt kul ;). 


Nu för tiden är vi inte så inne på den typen av musik ;P.

Vi hade dille på dessa för några veckor sedan;
The Killers - Mr. Brightside

Eller vi har väl fortfarande ;P. Bra är dom i alla fall :)

Ha det bra! / Shanelle

UGG

Det här med UGGs verkar ju vara rätt populärt i LA. Syns titt som tätt på modemedvetna kändisar. Jag kan inte riktigt förstå tjusningen, ser iofs rätt bekvämt ut men ganska "plufsigt" ;).

Här är ett par från Asos:

image94

Här är Kate Bosworth och Thandie Newton i sina UGGs:


Bild: Asosimage95

Tycker Kate bärde upp sina rätt snyggt. Men en sak jag inte fattar, är dom inte rätt varma? Ser så ut i alla fall. Hur klarar dom att gå runt med såna i LA i så fall?.  Dom kanske inte är så varma som dom ser ut ;).

Mjaa, uggs är nog inget för mig i alla fall.

Ännu en dag har passerat

Hallå, Hallå :)

Alla dessa förberedelser inför nationella provet imorgon gör mig bara mer o mer nervös. Varenda en går runt o tjatar o diskuterar NP, gaah blir galen ;). Imorgon så ska vi skriva uppsats, är skit nervös. Vår klass har aldrig skrivit uppsats förut. Fattar inte varför inte läraren kunde ha haft uppsats med oss förra terminen som förberedelse. Istället har vi fått skriva vår tionde bokrecension för högstadiet. Detta gör mig något nervös, vet liksom inte alls hur det går till. Jag ska bara komma på något bra att skriva en artikel/krönika/novel om på 160 min. Fattar inte alls hur det ska gå till. 

Det här med bloggen kanske har varit bra för mig ;). Här får jag ju skriva av mig och lite såna där grejer. Man kan ju hoppas att dessa veckor av bloggande kan ha givit mig något i alla fall ;). 

O så är det ett evigt tjat om vad alla ska ha med sig för mat/godis in på provet. Jag vet inte om jag vågar ta godis riktigt, finns ju risken att man får värsta blodsockerfallet eller något i den stilen ;). Ska nog ha med mig mackor, torkad frukt, vatten och vanlig frukt. Mycket ska jag ha med i alla fall ;D.

Nä nu får det vara slut-tjatat om NP. Jag önskar alla er niondeklassare lycka till i alla fall! :)

Kramar, Shanelle

  


L

Hej!

Mamma kom hem nyss och hade köpt Gwen Stefanis nya doft 'L' ;D gissa om jag blev glad!
Den har en doft av vattenhyacint och vit fresia, med jasmin, ros, liljekonvalj, lukärt, apelsinblomma och mysk. Jag sa att jag gärna ville ha den men jag trodde aldrig hon skulle köpa den till mig :)
Jag kan verkligen rekommendera den ;)

Kramar
Shanelle

image94

Dagens Hiss eller Diss

                                       image92
Bild: Perez Hilton

Paris Hilton dök upp i den här kreationen på prämieren av hennes nya film "The Hottie and the Nottie". En rosa tight klänning med vidd nertill. Stora smycken och spettsiga, rosa skor. Jag gillar smyckena men skorna är ju bara blää. (syns inte så mycket dock). Men vad tycker ni Hiss eller Diss?



Tack för alla fina kommentarer :)

Hej, Hej!

Vi har håla så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg :). Har precis haft Nationella Prov, ahh! ;). Det gick nog rätt bra, tror jag. Vi satt i 80 minuter tror jag de var. Jag hade typ med mig en frukt o lite torkad frukt, men vissa hade med sig läsk, choklad, godis. Vi skulle ju bara sitta 80 min liksom, haha ;). Det ska väl kännas lite festligt enligt vissa då ;D. 

Hoppas det gick bra för alla som hade NP idag! Önskar er alla lycka ;): 

// Shanelle   

080204

                                                               image91
Tunika - Okänt
"skinnjacka" -hm
Jeans - Acne
Örhängen (syns inte) - Hm
Väska - Wedins

+ Stövlar - Skopunkten, Vantar - Lindex

Sen bytte jag om till min svarta mysiga dunjacka när jag såg hur kallt det var ute ;). Blev en sådär lite halvtråkig outfit igen, har verkligen ingen inspiration eller nåt just nu. Vinterdeppression typ ;/.

Fick förresten ett par nya lacktights av mamma i helgen, fast silvriga. Dessa bars på filmkvällen i fredags. Sköna är dom. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när mamma drog upp dom ur påsen ;D.


Dagens Tips

                                             image90
Det här är tabletten som gör att jag överlever just nu ;). Till alla er som har ont i halsen, ett tips, gå och köp den här hos Apoteket :). Jättegoda ;), verkar snabbt och har en relativt långvarig effekt. Finns också med Apelsin smak tror jag. Men jordgubb e godast! :)



            

WappWapp

Hej, Hej!

Nu har jag kommit hem från en lång dag i skolan. Mitt huvud har dödat mig, hemskaste huvudvärken på många år  ; /. Tyra var hemma från skolan likaså Arvid och typ 5 till i klassen, alla är sjuka. Tråkigt värre.

Det hände en sak som var lite kul i alla fall. När jag och Elin skulle ta bussen hem så var den helt smockfull. Man kunde knappt komma in i den, alla stog o trängdes o det var helt kaos. En kille stog förresten på min fot i typ 5 min, aj. Aja, nu till det roliga ;). Vi stog längst fram närmast busschaufören och bakom busschauförens lilla bås fanns två säten. Där satt det en liten kille, runt 13år skulle jag gissa och spelade på en sån här PSP ( GameBoy aktig grej). O ibland typ en gång varje minut så sa han: WappWapp.(ganska högt också)  Haha;). Lite gulligt ändå haha ;).

Tycker det är så kul att folk kan bli så "inne" i spel. Min bror är likadan, när han kör typ bilspel o sånt så rör han på hela kroppen verkligen haha ;). I julas skulle jag prova nåt skjutspel på min brors Xbox å då satt jag o vred på huvet i stället för att vrida på "kameran" eller "siktet" eller vad man ska säga. Såg säkert helt sjuk ut ;).

Kramar
Shanelle

Gangster

Ska snart se Gangster, hoppas den är bra :). Hade fått lite sisådär kritik men Mikael Persbrandt är ju med så helt kass kan den inte vara ;).

                               image89

Snyft, snart är helgen slut. Ska nog gå till skolan imorgon trots min förkylning. Vill inte missa förberedelsen inför Nationella proven, urk. Det kommer att bli en tuff vecka. Nu ska jag äta glass att bero på ingenting ;). Min onda hals kommer tacka mig :). 

Ha en bra kväll! // Shanelle 

God Kväll

Nu är det bara ungefär 5 timmar kvar av helgen, passar på att blogga när man kan ;D. Hoppas det här blir en slapparvecka, när man inte gör så mkt. :) Längtar nu så att jag kan dö till sommaren. Alla sommarbeställningar ska klaras av innan solan börjar gassa, i år vill jag vara förberedd  ;D. Någon söt klänning kanske? :).



        

Som sagt, som sagt, semlor... ;D Jag måste hinna med att äta så många som möjligt. :)

Ha det så bra!

Kramar,
Shanelle


NGFDI

                                    image88

Shiit, vad snygg hon är i den här kläningen. Hon ser ju strålande ut ;), färgen på klänningen är ju helt underbar. Sötaste lilla väskan till också! :) Å en liten mage, hihi ;D

Vanessa VS Hayden

 Vem bär då denna bäst?

image87

Jag tycker nog Hayden, hennes skor är så läckra :). Vanessas väska och skor passar inte riktigt enligt mig.

Vad tycker ni?


Dagens Vill Ha

Gick in på Topshop och fick värsta köplusten när jag såg dessa :

                                          image86

Står inte hur hög klack det är, men gissar på att det kan vara 8 - 9cm. Kan det stämma?

Inte så van vid att gå i så höga klackar, mina högsta är 7 cm. Det tog ett tag att lära sig gå snyggt i klackar kan jag säga ;). Fick träna järnet allså ;D.

Men gud älskar dom här skorna, haha sitter o beundrar dom ;). Rosetten är ju bara för söt.

Ska prata lite med mamsen om saken ;D.

Kramar, Shanelle

Sötis

Hej!

Nu har jag kollat klart på filmen, lika bra som alltid ;) !

Ni kanske ser att jag har fått en liten reklam-ruta från cocoo.se, mycket fin må jag säga ;). Har ju alltid älskat cocoos smycken så det är extra kul att kunna göra reklam för dem underbara smyckena :). 

Var inne nyss och fastnade direkt för detta: 

image85  

Vilken sötis! ;) Har ett liknande halsband från Glitter, fast det är en liten sprattelgubbe ;). Men den här var lite sötare än sprattelgubben. Aja nu ska jag trots min onda hals gå ut lite med vovven i det här mysiga vädret :) // Shanelle

Tjollahopp

Hej, Hej!

Har inte bloggat något den här helgen. Jag blev sjuk igår, det är därför. Ont i halsen o lite annat skit, suck. Passar inte så bra den här vackan har massa som ska göras. Men men, det är bara o kämpa på.

Filmkvällen i fredags blev bra i alla fall, vi såg Die Hard 4.0 och Children of Men. Inte direkt några filmer i min smak men dom var okej :). Elin hade med sig semlor, mums mums. Älskar verkligen semlor ;). Ska äta riktigt många i veckan, fettisdag o allt ;D.

Nu ska jag lägga mig och titta på Pearl Habor, en av mina favorit filmer :).

Ha det så bra!, får se om jag bloggar mer idag :)

kramar, Shanelle

Hej hej

ÅÅÅhh... äntligen fredag. Man sträcker på sig ordentligt, tar på sig mjuka kläder, äter massa godis, och är med kompisar! :) Som jag har längtat.. ;)
Ska ha en filmkväll ikväll, slänger hit några kompisar bara! :) Blir kul. Så kan man sova ordentligt imorgon också.

Nåja. Fokus kommer nu på nationella proven i svenska som blir av nästa vecka på tisdag och torsdag. På tisdag har vi läsförståelse, och på torsdag ska vi skriva en uppsats i 3 timmar (inte för att jag tror att någon nia har missat detta :P). Man får iaf ha med sig godis, det blir ju kul haha ;D. Ska försöka rikta min koncentration på provet o inte på godiset ;D. Nejdå, jag ska göra mitt bästa, tror nog att det kommer att gå riktigt bra :).


Nu ringde min mobil, så jag ska nog kolla vem samtalet kommer ifrån :P. Kanske Tyra? :D

Ha det så bra!
Kramar,
Shanelle

RSS 2.0